tag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post4666399291315005899..comments2024-03-27T08:31:03.600+01:00Comments on Mijn mixed kitchen: Etli biber dolması (Turkse gevulde mini-paprika's)Eslemhttp://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-53615609298114423462017-03-17T10:13:34.876+01:002017-03-17T10:13:34.876+01:00Ja jammer van de foto's.Ja jammer van de foto's.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-49296539722895014972017-03-09T14:56:42.872+01:002017-03-09T14:56:42.872+01:00ik vroeg mij af waarom ik de fotos niet meer kan z...ik vroeg mij af waarom ik de fotos niet meer kan zienAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-41046608608201834792016-11-16T13:55:32.540+01:002016-11-16T13:55:32.540+01:00Lekker! ik voeg ook altijd tomaat toe aan de vulli...Lekker! ik voeg ook altijd tomaat toe aan de vulling en een hete peper, maar dat is omdat we van pittig houden! Leuke recepten!ik ben zelf nl spaans, maar ben getrouwd met een turkse man dus dankzij zit soort blogs kan ik lekker turks eten op tafel zetten! Vanavond eet ik het met vooraf een lekkere lahana çorba:-) groetjes melekAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-61501217806446511572016-06-14T08:20:31.811+02:002016-06-14T08:20:31.811+02:00Ze waren heerlijk. Volgende gelijk weer gemaakt.Ze waren heerlijk. Volgende gelijk weer gemaakt.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07569461560134437632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-22366532107831272292016-06-14T08:20:19.348+02:002016-06-14T08:20:19.348+02:00Ze waren heerlijk. Volgende gelijk weer gemaakt.Ze waren heerlijk. Volgende gelijk weer gemaakt.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07569461560134437632noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-22975571445647396512014-09-10T15:21:33.741+02:002014-09-10T15:21:33.741+02:00Dank je wel voor je leuke berichtje Bianca, echt g...Dank je wel voor je leuke berichtje Bianca, echt geweldig om te lezen! Ja het lijkt soms heel ingewikkeld maar eigenlijk valt dat bijna altijd heel erg mee. Dat zijn inderdaad de betere complimenten, haha. Super om te horen!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-75056416491123983062014-09-10T14:28:29.054+02:002014-09-10T14:28:29.054+02:00Gisteren deze Biber Dolmasi gemaakt en zoals met v...Gisteren deze Biber Dolmasi gemaakt en zoals met vele van jouw recepten....een kind kan de was doen!! En wat was het makkelijk om te maken!! Nooit gedacht dat ik dit nog eens zelf op tafel zou kunnen zetten. Ik had er wel iets meer gehakt in gedaan en nog een flinke lepel sambal, want we houden wel van pittig. Maar het was heerlijk!! Zelfs mijn man vond het erg lekker, het smaakte net als bij Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-43151187718012588992014-05-12T23:13:08.137+02:002014-05-12T23:13:08.137+02:00Leuk om te horen, klinkt ook lekker inderdaad!Leuk om te horen, klinkt ook lekker inderdaad!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-17018990767491708132014-05-12T20:53:16.140+02:002014-05-12T20:53:16.140+02:00beste
Ik ken deze als joegoslavische versie, maar...beste<br /><br />Ik ken deze als joegoslavische versie, maar dan vegéta en rijst, gehakt, ui die je dan eerst moet bakken, vegéta erbij en later parika poeder, zaakje moet je grote paprika,s me vullen, afsluiten met aardappelschijfje, in de pan met water en in koekepan olie, bindmeel en paprikapoeder, heetmaken zodat het net begint te schuimen, (opletten verbrand snel) en in de kokende pan gietenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-67128669621040351072014-02-06T07:15:38.368+01:002014-02-06T07:15:38.368+01:00Bedankt voor je reactie! Ik had er nooit zo bij st...Bedankt voor je reactie! Ik had er nooit zo bij stilgestaan dat 'zeytinyagli' perse vegetarisch was, ik dacht dat het meer met de olijfolie te maken had. Ik zal het binnenkort aanpassen. Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-60641350821551093702014-02-05T22:06:57.445+01:002014-02-05T22:06:57.445+01:00 Beste Eslem,
Ik heb je blog nu voor het eerst ge... Beste Eslem,<br /><br />Ik heb je blog nu voor het eerst gelezen. Zelf ben ik een Turkse en ben gek op koken. Ik wil je niet bekritiseren maar zodra er gehakt in de biber dolmasi gaat dan heet het niet zeytinyagli biber dolmasi. Zeytinyagli biber dolmasi is bij uitstek biber dolmasi zonder vlees. Je zou het eigenlijk een vegatarisch gerecht kunnen noemen. Je begint eerst heel veel uien te bakkenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-44566083292305229082013-10-07T15:07:47.626+02:002013-10-07T15:07:47.626+02:00Gewone rijst (geen snelkookrijst of andere voorbew...Gewone rijst (geen snelkookrijst of andere voorbewerkte rijst) die je ook voor bijvoorbeeld pilav gebruikt. Het wordt onder allerlei namen verkocht: pirinç (bij de Turkse winkel) maar ook als risottorijst, Surinaamse rijst, etc. Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-13155803137583775112013-10-07T14:07:45.383+02:002013-10-07T14:07:45.383+02:00Welke rijst gebruiken we hier het beste voor?Welke rijst gebruiken we hier het beste voor?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-23601035847827516222013-09-20T18:30:53.965+02:002013-09-20T18:30:53.965+02:00Super dat het gelukt is Martine! Ja de verhouding ...Super dat het gelukt is Martine! Ja de verhouding gehakt/rijst is natuurlijk heel persoonlijk, je kan het gehakt ook helemaal weglaten (doe ik altijd bij yaprak sarmasi) of meer toevoegen. Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-58114464905808440472013-09-20T15:28:10.563+02:002013-09-20T15:28:10.563+02:00Normaal maakt mijn man dit, maar met jouw recept m...Normaal maakt mijn man dit, maar met jouw recept moest het mij ook lukken. En dat was ook zo! Ik houd persoonlijk alleen van iets minder rijst en meer gehakt. Gehakt proefde je niet zo goed nu. Martinenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-21754935819199916472013-09-19T18:17:53.910+02:002013-09-19T18:17:53.910+02:00Haha, nu ben ik wel benieuwd naar de Egyptische va...Haha, nu ben ik wel benieuwd naar de Egyptische variant van dit recept Madelon! :) . Jouw site is ook leuk, ga je volgen. Succes met de laatste loodjes!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-51709549811930317622013-09-19T14:09:02.556+02:002013-09-19T14:09:02.556+02:00O heerlijk! Ik ben hier gek op haha. Ik ga mijn hu...O heerlijk! Ik ben hier gek op haha. Ik ga mijn hubby maar weer vragen hier de Egyptische variant van klaar te maken. Veel te lang geleden. Madelonhttp://www.waymadi.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-32948705938927819712013-09-15T21:09:30.074+02:002013-09-15T21:09:30.074+02:00Hoi Judith, wat leuk dat je mijn blog op je lijst ...Hoi Judith, wat leuk dat je mijn blog op je lijst hebt gezet en wat gaaf dat je in Istanbul hebt gestudeerd! Ik ben daar helaas maar één keer geweest, maar het heeft een diepe indruk achtergelaten! Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-67713770182596451092013-09-15T20:48:41.627+02:002013-09-15T20:48:41.627+02:00Hallo Eslem,
Ik heb je blog ook toegevoegd aan mij...Hallo Eslem,<br />Ik heb je blog ook toegevoegd aan mijn lijst. <br />De Turkse keuken brengt veel herinneringen naar boven, omdat ik 3 maanden in Istanbul heb gestudeerd. Leuk om zoveel bekende gerechten terug te zien. Ik ga je volgen!<br />Groet JudithJudithvdNhttps://www.blogger.com/profile/09925313217832418420noreply@blogger.com