tag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post5374579973689241017..comments2024-03-28T12:23:12.861+01:00Comments on Mijn mixed kitchen: Tavuk dürüm (kip durum/kip döner)Eslemhttp://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-41357744986092727512015-08-14T16:26:19.122+02:002015-08-14T16:26:19.122+02:00Dat klinkt heerlijk allemaal!Dat klinkt heerlijk allemaal!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-32806114572282962392015-08-13T19:01:22.959+02:002015-08-13T19:01:22.959+02:00Hoi Eslem,
Ik kwam je tegen toen ik op zoek was na...Hoi Eslem,<br />Ik kwam je tegen toen ik op zoek was naar een lekker recept om durum te maken....en gevonden. Echt super lekker, ik heb hem alleen wat pittiger gemaakt met knoflook en niet alleen wraps gebruikt maar ook koriander/knoflook pita broodjes, onderin de sla, nog wat dus gesneden uien ringen erop, een eetlepel Turkse knoflook yoghurt en het kipmengsel erop.<br />Het was echt smullen.<brTheranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-15457300872761229472015-03-28T21:40:12.277+01:002015-03-28T21:40:12.277+01:00Goede tip, dank je wel!Goede tip, dank je wel!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-68389066800154013902015-03-28T11:43:51.902+01:002015-03-28T11:43:51.902+01:00Hallo, misschien een tip om de kip gemakkelijker f...Hallo, misschien een tip om de kip gemakkelijker fijn te snijden: ik gebruik vaak een plastic zakje waarin ik de kipfilet zo plat mogelijk neerleg, Vervolgens met de deegroller royaal platslaan. Schijnt ook goed te zijn voor de smaak (het vlees wordt mals), maar dat niet alleen, het is heel leuk om te doen! Vervolgens voeg ik kruiden of marinade toe, de kipfilet blijft dus in zakje (geen afwas!) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-23234998708254979662014-08-26T22:31:56.494+02:002014-08-26T22:31:56.494+02:00Waarschijnlijk zou dat inderdaad ook prima werken....Waarschijnlijk zou dat inderdaad ook prima werken.Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-27079518861378804132014-08-26T22:24:35.577+02:002014-08-26T22:24:35.577+02:00Zou het omgekeerde ook niet werken? Een hele kipfi...Zou het omgekeerde ook niet werken? Een hele kipfilet invriezen en deze snijden nadat hij zo'n 2 uur uit de vriezer is dus half bevrorenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-72226553950585733612014-03-14T15:07:31.625+01:002014-03-14T15:07:31.625+01:00Hee wat goed, dank je wel!Hee wat goed, dank je wel!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-62410753246161771512014-03-14T04:04:50.151+01:002014-03-14T04:04:50.151+01:00Bedankt voor de naam 'sikma'. Wat vind je ...Bedankt voor de naam 'sikma'. Wat vind je hiervan: http://www.giverecipe.com/wrap-and-roll-sandwiches.htmlHanaâhttps://www.blogger.com/profile/15660317268731033542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-73879692172582760392014-03-13T07:15:02.800+01:002014-03-13T07:15:02.800+01:00Nou een eetlepel is wel erg groot hoor :). Ik zou ...Nou een eetlepel is wel erg groot hoor :). Ik zou zeggen een theelepel zout, een halve theelepel peper, een halve theelepel piment, een halve theelepel komijn en 2 theelepels oregano/tijm.Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-14851372860100089942014-03-12T23:49:56.294+01:002014-03-12T23:49:56.294+01:00Ongeveer één eetlepel van elk kruid toch?Ongeveer één eetlepel van elk kruid toch?Hhhhhttps://www.blogger.com/profile/03335342912450547510noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-43868868661875695512014-03-12T22:56:55.908+01:002014-03-12T22:56:55.908+01:00Haha is goed insa'Allah. Het recept wat ik gez...Haha is goed insa'Allah. Het recept wat ik gezien heb is met gist, maar op de foto's zien ze er wel heel dun en zacht uit ('sikma' is het eigenlijk, Turkse wraps) dus ik ga het gewoon proberen.Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-56611235186367265252014-03-12T22:54:57.188+01:002014-03-12T22:54:57.188+01:00Laat me weten hoe het wordt. Ik heb zelf 1x wraps ...Laat me weten hoe het wordt. Ik heb zelf 1x wraps gemaakt maar vond ze te dik (wraps moeten lekker dun zijn zodat je ze goed kunt vullen). D'r zat bakpoeder in het recept wat ik gebruikte, vandaar dat ze "puffy" werden. Een nieuw recept wat ik gevonden heb, heeft alleen bloem water en hard plantaardig vet (zoals Crisco) maar ik gebruik liever olie (Mexicaans recept trouwens). Nou, Hanaâhttps://www.blogger.com/profile/15660317268731033542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-28065689292034960272014-03-12T21:20:54.811+01:002014-03-12T21:20:54.811+01:00Dank je wel voor je berichtje! Wraps from scratch ...Dank je wel voor je berichtje! Wraps from scratch heb ik nog nooit gemaakt (alhoewel het recept van lahmacun wel in de buurt komt) maar ga ik binnenkort wel doen insa'Allah. Ik ga ook een kijkje op jouw blog nemen, leuk!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-13095037590130466842014-03-12T15:29:55.446+01:002014-03-12T15:29:55.446+01:00Ziet er lekker uit! Heb je ooit zelf "wraps&q...Ziet er lekker uit! Heb je ooit zelf "wraps" gemaakt, from scratch?<br />Leuke blog heb je hier :) Ik ga je blog zeker op Facebook volgen. Als je tijd hebt, ben je van harte welkom op mijn blog. Is wel in het engels (ik woon in Amerika).<br />Groetjes!Hanaâhttps://www.blogger.com/profile/15660317268731033542noreply@blogger.com