tag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post5615892381988975324..comments2024-03-27T08:31:03.600+01:00Comments on Mijn mixed kitchen: Buzlu karpuz (watermeloengranita) (foodblogswap)Eslemhttp://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-14566087776365732952016-04-19T21:46:19.166+02:002016-04-19T21:46:19.166+02:00Lekker fris!Lekker fris!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-32802791781977304372014-08-07T11:14:20.182+02:002014-08-07T11:14:20.182+02:00Leuk! Ja in principe wel, je moet het tijdens het ...Leuk! Ja in principe wel, je moet het tijdens het ontdooien wel goed in de gaten houden en evt. nog een paar keer doorroeren met een vork. Goed dat je het zegt, ik heb ook nog een restje in de diepvries staan :DEslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-48140409092862376192014-08-07T11:11:27.084+02:002014-08-07T11:11:27.084+02:00Lekker! Dit heb ik nooit gemaakt ik ga dit ook pro...Lekker! Dit heb ik nooit gemaakt ik ga dit ook proberen. Vraagje: als je dit een hele nacht laat staan en je laat het mengsel iets ontdooien, krijgt het dan nog steeds hetzelfde structuur?Nilouhttp://www.tastynilous.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-3601856856690991842014-08-04T16:59:28.897+02:002014-08-04T16:59:28.897+02:00Goed idee! :)Goed idee! :)Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-75898753450320159052014-08-04T16:00:10.455+02:002014-08-04T16:00:10.455+02:00Mmmmh... Dat ziet er lekker uit zeg! Woensdag naar...Mmmmh... Dat ziet er lekker uit zeg! Woensdag naar de markt en een mooie watermeloen halen!Peternoreply@blogger.com