tag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post7002919889365089795..comments2024-03-28T12:23:12.861+01:00Comments on Mijn mixed kitchen: Fırında sigara böreği (sigara börek uit de oven) Eslemhttp://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comBlogger31125tag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-88708616396949597372024-01-12T19:30:17.817+01:002024-01-12T19:30:17.817+01:00Waar kan ik ucgen yufka het beste bewaren als het ...Waar kan ik ucgen yufka het beste bewaren als het nog niet open gemaakt ? In de winkel vond ik ze bij de stelling .Zou dat voldoende zijn om ze thuis ook zo te bewaren?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-50616013887493020352023-04-14T12:11:48.652+02:002023-04-14T12:11:48.652+02:00Hi Eslem,
Kan je sigara boreks ook met balava yufk...Hi Eslem,<br />Kan je sigara boreks ook met balava yufka vellen maken!Fatinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-22984887971946613532019-12-30T20:20:37.545+01:002019-12-30T20:20:37.545+01:00Hoi eslam,
Kan het ook met olijf olie?
Groet,
D...Hoi eslam,<br /><br />Kan het ook met olijf olie?<br /><br />Groet,<br /><br />DianeAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06626118696120309765noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-9491524910700261942019-08-24T11:51:21.762+02:002019-08-24T11:51:21.762+02:00Hoi Eslem,
Bedankt voor je super recept! Sigara B...Hoi Eslem,<br /><br />Bedankt voor je super recept! Sigara Boregi waren altijd al mijn favotiete snack/voorgerecht als ik bijvoorbeeld bij De Bazar ging eten. Nu kan ik ze zelf maken, uit de oven en nog lekkerder dan ik ooit ergens eerder kreeg :-) . Thanks!Johannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-80657011854734407492017-03-22T19:27:33.924+01:002017-03-22T19:27:33.924+01:00Ha Eslem,
Via via kwam ik op je site. Ziet er goe...Ha Eslem,<br /><br />Via via kwam ik op je site. Ziet er goed en vooral lekker uit. Ik heb vandaag börek met spinazie kaasvulling gemaakt. Echt heerlijk. Dank je voor het makkelijke duidelijke recept.<br /><br />Groetjes LucieLucienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-42134701542318441532016-04-19T22:17:46.304+02:002016-04-19T22:17:46.304+02:00Hmm, dat is gek, dat heb ik eigenlijk nooit of nie...Hmm, dat is gek, dat heb ik eigenlijk nooit of niet zo erg in ieder geval. Ik denk dat als je ze goed dichtvouwt, dat het probleem zou kunnen oplossen. Dus goed de puntjes naar binnen vouwen en dan oprollen zodat het echt niet eruit kan.Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-6495426059437855232016-03-14T18:10:45.046+01:002016-03-14T18:10:45.046+01:00Hoi Eslem,
Wat een leuke blog, veel lekkere recep...Hoi Eslem,<br /><br />Wat een leuke blog, veel lekkere recepten! Ik ben blij met deze oven-versie, veel handiger. Ik heb ze vanmiddag gemaakt en ze waren weer heerlijk. Ik heb alleen een vraag. Elke keer als ik ze maakte liep alle kaas er uit daarom heb ik nu dit recept heel precies gevolgd maar ook in de oven gebeurde dit. Er zit nog wel wat feta in maar de helft ligt op de bakplaat. Dit Denisenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-47465111546313130122015-03-27T19:16:43.412+01:002015-03-27T19:16:43.412+01:00Ja hoor, dat kan! Ik heb bij mijn Turkse deeggerec...Ja hoor, dat kan! Ik heb bij mijn Turkse deeggerechten een overzicht met mogelijke börekvullingen staan.Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-28903851783944880022015-03-26T22:36:18.139+01:002015-03-26T22:36:18.139+01:00Salem Eslem,
Kan ik ook andere vulling gebruiken ...Salem Eslem,<br /><br />Kan ik ook andere vulling gebruiken bv. Van de borek vulling?fatimahttp://www.fatima.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-17153523144331337452015-02-11T13:21:42.527+01:002015-02-11T13:21:42.527+01:00Ja hoor dat klopt! Het deeg is vrij dun en door he...Ja hoor dat klopt! Het deeg is vrij dun en door het oprollen komt het mengsel sowieso overal.Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-30327215351227449942015-02-10T17:35:11.957+01:002015-02-10T17:35:11.957+01:00Ik kan niet wachten om dit recept uit te proberen!...Ik kan niet wachten om dit recept uit te proberen! Ik heb wel een vraagje. Klopt het dat je alleen een kant( van de vulling) met het ei/olie mengsel insmeert? <br />Groetjes,<br />AlexAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-2701706212308591902015-01-27T20:24:37.416+01:002015-01-27T20:24:37.416+01:00Graag gedaan! Börek zelf maken is veel makkelijker...Graag gedaan! Börek zelf maken is veel makkelijker dan het lijkt ;)Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-62954708424986520952015-01-25T18:02:38.626+01:002015-01-25T18:02:38.626+01:00Ik heb net een heerlijke borek op die ik vanmiddag...Ik heb net een heerlijke borek op die ik vanmiddag heb gekocht. Vroeg me af of ik ze zelf zou kunnen maken. Had nooit gedacht dat het zo makkelijk is. Dank je voor je duidelijk beschrijving - verukkelijk!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-27759762708930518242014-12-29T14:23:44.195+01:002014-12-29T14:23:44.195+01:00Leuk om te horen, dank je wel!Leuk om te horen, dank je wel!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-30899144532985918922014-12-28T22:56:08.363+01:002014-12-28T22:56:08.363+01:00Ze zijn echt heerlijk en niet moeilijk te maken. Z...Ze zijn echt heerlijk en niet moeilijk te maken. Ze vielen in de smaak! Ga ze dus zeker nog een keertje maken.Moniquenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-66089343767150469942014-12-20T15:30:59.963+01:002014-12-20T15:30:59.963+01:00Leuk, ik ben benieuwd!Leuk, ik ben benieuwd!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-53595360285210644522014-12-20T15:04:12.039+01:002014-12-20T15:04:12.039+01:00Vast wel, maar ik laat het je na de kerst weten!Vast wel, maar ik laat het je na de kerst weten!Moniquenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-6977452758254565292014-12-20T11:00:23.607+01:002014-12-20T11:00:23.607+01:00Leuk, ik ben benieuwd of ze in de smaak vallen!Leuk, ik ben benieuwd of ze in de smaak vallen!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-64658018993327308582014-12-20T10:49:15.808+01:002014-12-20T10:49:15.808+01:00Dank je wel voor je snelle antwoord! Ik ga ze uitp...Dank je wel voor je snelle antwoord! Ik ga ze uitproberen. Fijn weekend!Moniquenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-45274727477831613512014-12-20T09:39:26.204+01:002014-12-20T09:39:26.204+01:00Ja hoor dat kan wel! Het beste is dan om ze wel al...Ja hoor dat kan wel! Het beste is dan om ze wel al af te bakken (anders worden ze heel slap door het melk/ei mengsel), is ook niet zo makkelijk vervoeren. Bak ze dan vijf minuten korter, zodat ze nog een klein beetje bleek zien. Voor het serveren bak je ze dan nog de resterende vijf minuten af zodat ze mooi lichtbruin zijn en lekker warm!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-70037143655035009902014-12-20T09:33:51.199+01:002014-12-20T09:33:51.199+01:00Kan ik dit ook een dag vantevoren maken? En zo ja,...Kan ik dit ook een dag vantevoren maken? En zo ja, kan ik ze dan het beste al bakken en later opwarmen of helemaal voorbereiden, in de koelkast bewaren en de dag erna bakken? We hebben een buffet met kerst en deze lijken me er heerlijk bij. Maar moet het dan meenemen naar iemand anders.Moniquenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-53419148689755001222014-12-15T10:57:43.530+01:002014-12-15T10:57:43.530+01:00Ik maak ze inderdaad tegenwoordig ook altijd zo in...Ik maak ze inderdaad tegenwoordig ook altijd zo in plaats van gefrituurd, minder gedoe en veel minder vet. Bedankt voor je compliment, daar doe ik het voor, super om te horen dat je er wat aan hebt!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-50033668679209609752014-12-13T19:16:15.929+01:002014-12-13T19:16:15.929+01:00Heb ze al een aantal keren gemaakt en ze zijn iede...Heb ze al een aantal keren gemaakt en ze zijn iedere keer in een mum van tijd op. Eerder bakte ik ze ook in olie, maar deze zijn inderdaad een stuk minder vet. <br />Vind trouwens dat je een geweldige site hebt, ik maak er vaak gebruik van. Groetjes, MarjolijnMarjolijnnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-19324395443931250392014-08-04T13:22:16.452+02:002014-08-04T13:22:16.452+02:00Graag gedaan hoor! Hopelijk lukken ze goed!Graag gedaan hoor! Hopelijk lukken ze goed!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-20490892535286565612014-08-04T11:57:45.800+02:002014-08-04T11:57:45.800+02:00Super!Bedankt voor je snelle reactie!
Groetjes kim...Super!Bedankt voor je snelle reactie!<br />Groetjes kimberleyAnonymousnoreply@blogger.com