tag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post187696397691369928..comments2024-03-13T21:53:46.571+01:00Comments on Mijn mixed kitchen: Patates kızartma (friet bakken zonder frituurpan) basisreceptEslemhttp://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-15574143929882791802018-10-05T06:37:12.940+02:002018-10-05T06:37:12.940+02:00Ik kook de frieten even 2 minuten voor en laat ze ...Ik kook de frieten even 2 minuten voor en laat ze dan goed afkoelen en drogen dan zijn ze sowieso gaar van binnenAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15976551643893506677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-38800799018311217542018-01-21T19:04:11.298+01:002018-01-21T19:04:11.298+01:00de Frietwagen maakt sowieso de lekkerste friet. Ik...<a href="http://www.defrietwagen.nl" rel="nofollow">de Frietwagen</a> maakt sowieso de lekkerste friet. Ik bestel hier altijd.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15029649647268733760noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-44639632866453009242014-12-25T15:37:21.948+01:002014-12-25T15:37:21.948+01:00Dat is een goede tip! Laatst bakte ik met wat oude...Dat is een goede tip! Laatst bakte ik met wat oudere aardappelen en die werden inderdaad te snel bruin. Ga jouw tip een volgende keer eens proberen.Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-60584159177047842212014-12-25T00:00:39.166+01:002014-12-25T00:00:39.166+01:00Ik bak ze inderdaad ook gaar op 140 graden en laat...Ik bak ze inderdaad ook gaar op 140 graden en laat ze dan afkoelen. Dan afbakken op 175 graden. Gaar, knapperig en goudgeel! Dit is handig als je voor grotere groepen maakt. Wat ook helpt, zeker bij oudere aardappelen, is ze schillen, snijden en een nacht in het water zetten. Dan worden ze niet zo snel bruin. (suikers spoelen er dan af)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-9418092076284335712014-08-20T21:01:52.117+02:002014-08-20T21:01:52.117+02:00Goed om te weten, dank je wel!Goed om te weten, dank je wel!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-84809629971109108952014-08-20T21:01:38.167+02:002014-08-20T21:01:38.167+02:00Haha, super om te horen!Haha, super om te horen!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-48833426484029790622014-08-19T20:33:44.629+02:002014-08-19T20:33:44.629+02:00Voor de volledigheid: ik gebruikte olijfolie, en d...Voor de volledigheid: ik gebruikte olijfolie, en dat ging ook heel goed dus ��Jeroen Loppersumhttps://www.blogger.com/profile/03760447627620602279noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-38968031970954941572014-08-19T20:20:03.837+02:002014-08-19T20:20:03.837+02:00Bedankt voor dit recept! Geweldig!! Vandaag uitgep...Bedankt voor dit recept! Geweldig!! Vandaag uitgeprobeerd in mijn vakantiehuis in Monflanquin, Frankrijk. Heerlijk krokant gebakken frietjes, zeer geslaagd!!! Daar kan geen frituurpan tegenop!!!Jeroen Loppersumhttps://www.blogger.com/profile/03760447627620602279noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-68249318075546210042013-10-08T20:07:45.981+02:002013-10-08T20:07:45.981+02:00Oke, dat wist ik niet! Goede tip voor als er een k...Oke, dat wist ik niet! Goede tip voor als er een keer bezoek komt ofzo. Voor mij maakt het niet uit of ze gerimpeld zijn, haha :DEslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-30307413476613931032013-10-08T16:00:57.458+02:002013-10-08T16:00:57.458+02:00Yum! Ik bak ook vaak zelf frietjes. Ik haal ze tus...Yum! Ik bak ook vaak zelf frietjes. Ik haal ze tussendoor alleen eruit en laat ze wat afkoelen en bak ze dan verder. Dan gaan ze niet zo rimpelen. Madelonhttps://www.blogger.com/profile/12203952150416351159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-64628481137818700292013-10-07T23:00:22.722+02:002013-10-07T23:00:22.722+02:00Ja, dat moet ik binnenkort ook nog eens proberen, ...Ja, dat moet ik binnenkort ook nog eens proberen, zelfgemaakte kroketten of bitterballen. Zonder de pork dan voor mij ;-)Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-6649535359576745882013-10-07T11:22:35.631+02:002013-10-07T11:22:35.631+02:00Zo heb ik onlangs mijn pulled pork kroketjes ook g...Zo heb ik onlangs mijn pulled pork kroketjes ook gebakken. Ging hartstikke goed. :)Tessa / iamcookingwithlove.nlhttp://iamcookingwithlove.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-75501099071716698372013-10-06T10:03:52.801+02:002013-10-06T10:03:52.801+02:00Oh wat grappig! Vast ook mooiere foto's dan de...Oh wat grappig! Vast ook mooiere foto's dan de mijne, haha. Ik dacht altijd dat je frietjes twee keer moet bakken (moet 'officieel' ook natuurlijk) maar zo zijn ze echt net zo lekker, wat mij betreft. Ik volg je al dus ik zie je post wel verschijnen binnenkort :-)Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-50820475211571522032013-10-06T10:03:07.427+02:002013-10-06T10:03:07.427+02:00Ja, dan wordt het meer kizartma, dat recept volgt ...Ja, dan wordt het meer kizartma, dat recept volgt binnenkort, hihi! Heerlijk!Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-65801196961501155872013-10-06T09:47:38.893+02:002013-10-06T09:47:38.893+02:00Wat een toeval! Ik heb heel toevallig ook een post...Wat een toeval! Ik heb heel toevallig ook een post geschreven over frietjes! Die komt over een paar dagen online... Net iets anders gebakken maar vast even lekker!Simones Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/04667120955135293165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-42384920192682402472013-10-06T09:12:17.623+02:002013-10-06T09:12:17.623+02:00Wat ook lekker is, is wat tatli biber en ui mee te...Wat ook lekker is, is wat tatli biber en ui mee te bakkenAnonymousnoreply@blogger.com