tag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post6610845691251178511..comments2024-03-28T12:23:12.861+01:00Comments on Mijn mixed kitchen: Zachte witte broodjes met sesam- en nigellazaadEslemhttp://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-77286383275190497012023-03-29T17:42:48.094+02:002023-03-29T17:42:48.094+02:00Hi, ik zie de foto's niet van je recepten kan ...Hi, ik zie de foto's niet van je recepten kan dit kloppen? Dus zodra ik op een recept klik en naar de foto's kijk, zie ik zo een error 3-kantAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-88049961861251885082016-06-14T15:17:17.263+02:002016-06-14T15:17:17.263+02:00Hoi! Er staat 240 gram melk, bedoel je ml?
Groetj...Hoi! Er staat 240 gram melk, bedoel je ml?<br /><br />Groetjes, Karina<br />PS: LOVE je recepten, ook ik heb een Turkse man en jouw recepten zijn echt geweldig uitgelegdKarina Gridinahttps://www.blogger.com/profile/01123863718730502691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-76032182301732935832016-06-14T15:15:32.006+02:002016-06-14T15:15:32.006+02:00Hoi! Er staat 240 gram melk, bedoel je ml?
Groetj...Hoi! Er staat 240 gram melk, bedoel je ml?<br /><br />Groetjes, Karina<br />PS: LOVE je recepten, ook ik heb een Turkse man en jouw recepten zijn echt geweldig uitgelegdKarina Gridinahttps://www.blogger.com/profile/01123863718730502691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-54558643883235561522014-03-04T17:29:58.170+01:002014-03-04T17:29:58.170+01:00Oh, wat gek! Ik heb ze meerdere keren gemaakt en z...Oh, wat gek! Ik heb ze meerdere keren gemaakt en ze waren bij mij altijd zacht. Het vervelende met brood is dat het aan heel veel dingen kan liggen. Misschien heb je te kort gekneed (echt minimaal 10 minuten kneden), misschien heeft het deeg te kort gerezen (liever wat te lang dan te kort), misschien was je oven te heet of hebben de broodjes net te lang in de oven gelegen...Vervelend! Geef niet Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-30023884173046217432014-03-04T14:56:16.679+01:002014-03-04T14:56:16.679+01:00ik heb ze zondag gemaakt maar ze waren niet luchti...ik heb ze zondag gemaakt maar ze waren niet luchtig, juist erg zwaar en de dag erna als een baksteen zo hard.... wat heb ik fout gedaan denk je? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-60620063328480694722013-12-20T20:29:38.716+01:002013-12-20T20:29:38.716+01:00Hoe meer reacties hoe beter ;-). Jaaa nigellazaad ...Hoe meer reacties hoe beter ;-). Jaaa nigellazaad staat (ligt) hier al jaren binnen handbereik, kan het niet meer missen. Goed idee inderdaad om er een soort koekjes van te maken, lekker kruidig! Eslemhttps://www.blogger.com/profile/10242292567807591805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-70329847806649926.post-40207720213400337422013-12-20T20:19:09.871+01:002013-12-20T20:19:09.871+01:00ha! ja sorry maar nou ga ik meteen overal reageren...ha! ja sorry maar nou ga ik meteen overal reageren natuurlijk ;-) Ik zie dat de nigella al in de kast staat! Van dat kwark-oliedeeg wat jij van mij hebt gemaakt kan je ook prima een soort hartige koekjes maken door ze te bestrijken en dan te bestrooien met nigella, sesam en/of zeezout. Doe ik vaak met restjes. Doordat dat deeg nogal rijk is worden het echt zoutjes dan.Sophie van Wijnenhttps://www.blogger.com/profile/01067747444694052723noreply@blogger.com