Zakelijk

Mijn mixed kitchen (www.mijnmixedkitchen.nl) is een foodblog met authentieke Turkse recepten, maar ik deel daarnaast ook andere lekkere recepten. Alle recepten worden geplaatst met stap-voor-stap foto's en zijn geschreven in duidelijk Nederlands. Ik sta volledig in voor de kwaliteit en juistheid van elk recept dat ik post. Gemiddeld komen wekelijks één tot twee blogposts online.

Bezoekersaantallen
Mijn mixed kitchen is in augustus 2013 gestart. Op dit moment heb ik gemiddeld 55.000 unieke bezoekers per maand. Deze aantallen blijven maandelijks groeien. Ook op de diverse social media heb ik veel volgers.

Bereik op social media
Facebook 3600 likes
Instagram 1000 volgers
Twitter 400 volgers
Bloglovin' 410 volgers
Pinterest 140 volgers

Adverteren
Wilt u uw bedrijf of product op onder de aandacht brengen op Mijn mixed kitchen? Dat kan op diverse manieren, denk aan reviews, winacties of advertorials. Neem contact op via info@mijnmixedkitchen.nl voor de mogelijkheden. Ook als u een product wil toesturen, kunt u via de mail vragen naar mijn adres. Voorwaarde voor alle vormen van advertenties is dat het product past bij Mijn mixed kitchen. Ik heb te allen tijde de eindredactie over de inhoud.

Pers
Ik blijf graag op de hoogte van persberichten, nieuwe kookboeken en andere culinaire gebeurtenissen. Deze informatie mag worden gestuurd naar info@mijnmixedkitchen.nl.  


www.mijnmixedkitchen.nl
info@mijnmixedkitchen.nl10 opmerkingen:

 1. Ik was aan het zoeken naar Köfte en kwam deze site tegen.
  Ben vanaf dat moment helemaal in de ban van zoveel lekkers wat zo helder omschreven aan mij wordt opgediend .;-)

  In ons toch niet al te grote dorp is, gelukkig, ook een grote Turkse winkel, zodat ik met door niets meer wordt tegengehouden om aan de slag te gaan.

  Dank je wel Eslem. Je hebt aan mij, sinds gisteren een vaste bezoekster.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te horen! Ik ben benieuwd of de recepten in de smaak vallen.

   Verwijderen
 2. Leuke blog. Ben net verhuisd naar Istanbul en Turks en Turkse koken aan het leren. Ga je blog zeker vaak raadplegen. Dank je.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waw! Wat een ontdekking. Ik ben ook getrouwd met een Turks(-Belgische) man en al veel keukengeheimen geleerd van mijn lieve schoonmoeder, maar jouw recepten zijn echt van een ander niveau! Tebrikler, ellerine saglik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi ik ben moeder van een dochter van bijna 4mnd half turks. Ben gek van de turkse keuken en jou keuken hier!!! Door jou leer ik echt heerlijk koken. Waaronder de turkse rijst en salades mijn favoriet zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Eslem,
  Ik ben jouw blog uitgekomen omdat ik voor Kerstmis turkse recepten wil uitproberen. Ik ben zelf vegan en ga ook al je recepten "veganiseren" Nu heb één klein vraagje, het zal vast wel ergens staan. Maar ik kon het niet vinden: voor hoeveel personen zijn jouw recepten meestal?

  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh sorry Eslem, ik zie nu dat het er wel bijstaat.
  Dan ga ik snel weer verder met voorbereidingen!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en tot ziens op Mijn mixed kitchen!