woensdag 10 juni 2020

Mijn mixed kitchen is terug!

Lieve volgers, ik val maar met de deur in huis, ik ben nog steeds? weer? in Mijn mixed kitchen aanbeland. Ik heb mijn blog nooit officieel in de steek gelaten, maar ben wel heel lang inactief geweest. Waarom? Even geen zin meer, kinderen worden ouder, gaan naar school, ik ben gaan werken, minder tijd, meer te doen....al met al, het is er gewoon bij ingeschoten. Maar uit het oog is niet uit het hart. En dat geldt ook voor jullie, alle volgers van deze blog! Vorige week postte ik op mijn Facebook-pagina een soortgelijk bericht, en ik werd letterlijk overstelpt met reacties. Waan-zin-nig! Ik heb alles met een grote glimlach gelezen. Zo bijzonder dat jullie Mijn mixed kitchen in al die jaren zijn blijven volgen en niet zijn vergeten. Dus ja, er komen weer nieuwe recepten. Minder snel en minder vaak, en misschien met iets minder foto's dan vroeger, maar ik loop over van inspiratie, dus dat moet goed komen.


Veel vragen in reacties of op Facebook hoe het mij gaat. Kort gezegd: prima! Met mij, mijn gezin en onze families is alles goed en dat is het allerbelangrijkste. Er zijn natuurlijk altijd ups en downs in het leven, en de laatste maanden tijdens de coronacrisis waren, net als voor iedereen, voor ons ook minder leuk. Ook daarom heb ik mezelf ertoe gezet weer te gaan bloggen: even wat anders, even wat positiviteit.



En hoe gaat het in mijn mixed keukentje? Ik kook (natuurlijk!) nog steeds elke dag. Dankzij allerlei recepten op internet, Facebook, Instagram en van vriendinnen doe ik inspiratie op en maak ik weer nieuwe dingen. Ik heb alle succesrecepten op mijn telefoon voor mezelf bijgehouden, dus die ga ik binnenkort uitwerken en met jullie delen.

Ik hoop dat alles met jullie ook goed is en zie jullie snel weer in Mijn mixed kitchen :)


46 opmerkingen:

  1. Super! Ik ben benieuwd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super dat je er weer bent! Kijk uit naar al jouw recepten en lekkers

    Ps. Sommige foto's die je al eerder had geplaatst bij oudere recepten, zie ik helaas niet meer terug. Misschien als je eens tijd hebt, dat je hier ook naar kan kijken? Alvast bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super!! Ik gebruik je recepten al 2 jaar en ik was stiekem verdrietig dat je al een tijdje niet meer hebt gepost. Wat leuk dat je weer terug bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh heerlijk, ben blij dat je terug bent, we hebben hier thuis altijd genoten van je eten, vooral omdat het hier ook nogal gemixed is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk dat je er weer bent en ik kijk uit naar nieuwe berichten

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat fijn dat je er nog(weer) bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super fijn dat je er weer bent! Maak al jaren vele recepten van je:-) Hoop dat je er snel enkele nieuwe plaatst, vooral van de Turkse keuken:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. heb je het recept van sac karvurma soms ?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk zeg dat je er weer bent!
    Kom hier al jaren voor een aantal recpten.Benieuwd naar je nieuwe recepten!groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijn dat je er weer bent... dat je gezond bent, dat je gezin gezond is... heerlijk om straks weer met je te koken.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat leuk om te zien dat je terug bent. Ik ga al jaren naar je blog om sommige recepten op te zoeken. Vooral de linzensoep is favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben zo blij!!! Kom al jaren met veel plezier op je site en zoek vaak nog even dingen op als een soort geheugensteuntje. Was iedere keer al "bang" dat de site er op een dag niet meer zou zijn, zeker na het verdwijnen van veel foto's.

    Fijn dat je er bent en super dat je weer heerlijke recepten met ons wilt delen.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Yes wat fijn!! Sinds een half jaar deze website ontdekt en baalde ontzettend dat je gestopt was. Welcome back!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. O geweldig, hoop dat je weer van die heerlijke recepten plaatst. Ik heb er heel wat in een schrift opgeschreven en er wordt heel veel uit gekookt. Nu gaat mijn jongste zoon de deur uit, en hij heeft gevraagd om een kookschrift met lekkere recepten, er staan er al heel veel in van jou blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Super dat je terug bent! Kan niet wachten op nieuwe recepten. Ik hou van je recepten.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Zo blij dat je er weer bent! Je bent mijn grote steunpunt om elke dag een lekker gerecht op tafel te zetten, echt heel blij om te zien dat er nieuwe dingen staan aan te komen šŸ˜šŸ˜

    BeantwoordenVerwijderen
  17. summerlove/christy seni seviyorum29 augustus 2020 om 00:03

    Hoi lieve EsleM, wat leuk om je weer bezig te zien! Ik kwam hier periodiek langs voor recepten, maar ook om te zien of er activiteit viel te bespeuren. Ik was ook zo benieuwd hoe het met jou en je gezin gaat! Ik "ken" jou en hen een beetje uit onze gezamenlijke tijd op Seni! Mooie jaren waren dat, allemaal in hetzelfde schuitje. Nou, de allerhartelijkste groetjes, ik vind het super om je weer tegen te komen! Groetjes van Karin... of Summerlove of Christy en weet ik wat meer ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Echt zo leuk!! Ik kijk sinds vijf jaar wel maandelijks op je blog en geniet iedere keer van de gerechten❤️❤️❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Welkom terug!!! Ik kijk nog regelmatig op je blog voor specifieke recepten.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat leuk dat je het weer op pakt! Ik heb de afgelopen tijd veel van jouw recepten geprobeerd en het is altijd een succes! Vooral de mercimek corba is een succes bij mijn man en zijn (turkse) familie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo, ik heb met heel veel plezier en watertandend, jou Blog gevolgd, maar dat is alweer een aantal jaren geleden. Nu kom ik je weer tegen omdat ik iets wilde opzoeken over turkse kaas en ben ik weer hier beland:) en ik krijg er weer helemaal zin. Maar helaas kan ik heel veel foto's die bij de recepten zijn geplaatst, niet zien. Dat maakt het voor mij een stuk onaantrekkelijker, want het is toch wel heel fijn als je kan zien wat je gaat maken. Ik wens je een hele fijne dag en fijn dat je weer terug bent, heel veel succes:)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Heb ook een paar recepten in mijn favorieten nog altijd hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat leuk dat je weer terug bent, kijk nog regelmatig op je blog, voor recepten, maar zeker voor de uitleg van ingredienten

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Waar ben je? We want more šŸ˜‹šŸ˜‹šŸ˜‹

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat leuk dat jullie deze blog leuk vinden het is namelijk van mijn moederšŸ˜

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk! Misschien kunnen jullie een keer samen iets plaatsen?

      Verwijderen
  26. Welkom terug! Ik kan niet wachten om weer geĆÆnspireerd te raken door je recepten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Goed dat je weer gaat bloggen! Ik kom hier regelmatig (vroeger natuurlijk meer) als ik iets zoek voor dit type keuken. Het recept waar ik nog altijd op terug val is je pilav recept, vroeger bij een turkse buurvrouw zo vaak gegeten maar zij kreeg toen niet uitgelegd hoe ik het moest maken (of ik begreep het niet, toen waren turkse producten ook nog niet zo makkelijk verkrijgbaar overal). Met jouw recept ben ik zo weer 20 - 25 jaar terug in de tijd, al smaakt die van de buurvrouw nog steeds lekkerder in mijn geheugen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat fijn dat je er weer bent, ik geniet meerdere keren per week van je recepten en hoop op meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ondertussen 15 maanden verder....

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Je post in 2020 dat je weer terug bent, maar ik zie toch geen teken van leven meer šŸ„“šŸ¤” komen er nog nieuwe receptjes? Ik hoop van wel, want ik vind het altijd weer leuk iets uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen

  31. GOEDE DAG, ik ben hier om u goed nieuws te brengen van PROF CINDY INVESTMENTS Leningaanbieding, blanco ATM-kaarten en Bitcoin-investeringen. Heb je geprobeerd een echte geldschieter te krijgen, ik kreeg mijn zakelijke lening van €640.000,00 van prof. Cindy Alberto VORIGE WEEK om een bedrijf op te starten. Heeft u een lege ATM-kaart of bitcoin nodig en was het een probleem om er een te krijgen? Hier is Prof Cindy Investments Blank ATM Card Offer, Lening Offer, Bitcoin/Recovery Offer gemakkelijk en betaalbaar te krijgen en het kan 48 uur nadat u uw bestelling bij haar heeft geplaatst bij u worden afgeleverd per e-mail profcindyinvestments@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Leuk dat je weer terug bent!!
    Ik kook vaak je recepten na.. Er zijn zoooveel websites met lekkere recepten online, maar ik kom altijd terug op jou site omdat de gerechten gewoon makkelijk en zooo lekker zijn.
    Dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Mijn gezin en ik wonen inmiddels bijna 2 jaar in Turkije, en ik kijk nog steeds regelmatig op jouw blog voor mijn favoriete recepten. Ik hoop dat je weer actief wordt en er meer gerechten bij komen. Ondanks dat ik nu wel meer op You Tube kijk voor gerechten, blijf ik hier nog steeds terugkomen. Heb je ook nog ontbijtrecepten?

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ik woon in Nederland en ben ik vandaag een gelukkige vrouw? Ik zei tegen mezelf dat ik elke geldschieter zou aanbevelen die mijn leven en het leven van mijn gezin zou kunnen veranderen aan iedereen die op zoek is naar een lening. Als u een lening nodig heeft en u bent er 100% zeker van dat u de lening terugbetaalt, neem dan vandaag nog contact met hen op via e-mail op: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ik was in staat om mijn man te krijgen met de hulp van een spreukdokter genaamd dr. Ajayi toen ik ontdekte dat hij gecharmeerd was van een andere vrouw, ik was erg blij dat ik contact opnam met de spreukgieter omdat hij de reden was dat ik mijn man terug kon winnen en we leven nu in vrede. neem contact op met dr. Ajayi voor al je spreukwerk, hij heeft me geholpen mijn man terug te krijgen. Ik geloof dat hij je zal helpen met wat je dwars zit. E-mail: drajayi1990@gmail.com of whatsapp: +2347084887094.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis



    Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis




    Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis



    Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis




    Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis





    Beste

    Voor al uw financiƫle behoeften kunt u contact opnemen met:

    stefanroger13@gmail.com

    NB: U hoeft niets vooraf te betalen, het is gratis

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hallo jongens!!! Ik heb mijn loyaliteit. Met mijn blanco ATM-kaart kan ik $ 5.000 per dag opnemen. Ik heb dit afgelopen woensdag van meneer Georg gekregen en nu krijg ik € 10.000 gratis. De kaart haalt geld op bij elke geldautomaat en er staat geen naam op, hij is niet traceerbaar en nu heb ik genoeg geld voor mij en mijn 4 kinderen. Ik ben erg blij dat ik meneer Georg heb ontmoet, omdat ik eerder twee mensen heb ontmoet en mijn geld heb afgepakt, niet wetende dat het oplichting was. Maar ik ben nu gelukkig. De heer Georg stuurde de kaart via DHL en ik kreeg hem binnen twee dagen. Koop er nu Ć©Ć©n van hem. Kijk, het wordt uitgegeven om mensen te helpen, ook al is het illegaal, maar het helpt veel en niemand wordt ooit gepakt. De kaart werkt in alle landen ter wereld. Schiet op en e-mail via georgbednorzhackers@gmail. com Sms, bel of WhatsAp: +1(262)355-8285
    Andere aangeboden diensten waren:
    ATM-kaarten klonen
    Bitcoin-geldautomaten hacken met malwarekaarten
    Herstel van verloren of gestolen cryptocurrency
    Hacken van Western Union-overboekingen, MoneyGram-overboekingen, bankoverschrijvingen, PayPal-overboekingen, Cash-app-overboekingen
    Herstel gehackte sociale media: Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, Gmail, Yahoo mail en websites.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en tot ziens op Mijn mixed kitchen!